
Στέλλα Γκρέκα: Σε μοναστήρι της Βοιωτίας η τελευταία της κατοικία – Σε στενό κύκλο η κηδεία της
Η Στέλλα Γκρέκα, η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός που σημάδεψε τη χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού, αναπαύεται πλέον στο κοιμητήριο μοναστηριού στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις δέκα άτομα να παρίστανται για να τη συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.
Έκλεισε τα 101: Αυτή είναι η μεγαλύτερη εν ζωή σταρ της Ελλάδας μετά την απώλεια της Στέλλας Γκρέκα

Παρόντες ήταν ο γιος της με τη σύζυγό του, καθώς και η Βίλμα, η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα που στάθηκε στο πλευρό της τα τελευταία δύσκολα χρόνια. Η Βίλμα υπήρξε κάτι παραπάνω από φροντίστρια: ήταν η σταθερή συντροφιά της Γκρέκα, όταν η σπουδαία καλλιτέχνιδα αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.
Η Στέλλα Γκρέκα, που τραγούδησε το αξέχαστο «Τα καημένα τα νιάτα», είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένοντας όμως στη μνήμη των φίλων και θαυμαστών της ως μια γυναίκα γεμάτη αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση.

Η τελευταία της κατοικία, σε ένα ήσυχο σημείο της ελληνικής υπαίθρου, αντικατοπτρίζει την ηρεμία και την ταπεινότητα που τη χαρακτήριζαν.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί έστειλε εξώδικο η οικογένεια της Γκρέυ στην παραγωγή της ταινίας «Υπάρχω» για τον Καζαντζίδη
Αποκάλυψη για Καίτη Γκρέυ: «Ήθελε να αυτοκτονήσει όταν είδε τον Καζαντζίδη με τη Μαρινέλλα»
Συγκινεί η Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: «Προσπαθώ να της μιλάω, να νιώθει ότι είμαστε δίπλα της»