
Βικτώρια Καρύδα: Νέα σελίδα στη ζωή της μετά τη δολοφονία του Μακρή - Αυτός είναι ο σύντροφός της
Σχεδόν επτά χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks φαίνεται πως έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της.
Σύμφωνα με την Espresso η Βικτώρια Καρύδα είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Χήτο, γνωστό και ως «Mr Ζαγόρι»!
Οι δυο τους δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να κρύψουν τη σχέση τους, η οποία μετράει ήδη μερικούς μήνες, αλλά αντίθετα κυκλοφορούν παντού μαζί, δείχνοντας πιο ερωτευμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Δεν θα είχαν κανέναν λόγο, άλλωστε, να κρύβουν τις προσωπικές ζωές τους και να φοβούνται τις κακές «γλώσσες», δεδομένου ότι έχουν ήδη περάσει πολλά χρόνια από τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, ενώ και ο Βασίλης Χήτος έχει πάρει διαζύγιο από τη Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα, με την οποία είχαν ανέβει μυστικά τα σκαλιά του δημαρχείου της Βούλας τον Σεπτέμβριο του 2018 και είχαν παντρευτεί έπειτα από σχέση οκτώ χρόνων.
.jpg?t=gZhyhC28PzOQ03_l-q1S3g)
Η εντυπωσιακή χήρα και ο «Mr Ζαγόρι» έχουν θεαθεί αρκετές φορές να κάνουν τις βόλτες τους στη Γλυφάδα, με όσους τους έχουν συναντήσει να κάνουν λόγο για ένα άκρως ταιριαστό ζευγάρι, αλλά και δυο ανθρώπους που ήρθαν κοντά έχοντας κλείσει ο καθένας το δικό του «κεφάλαιο» στην προσωπική ζωή του και κάνοντας όνειρα για ένα νέο, πιο χαρούμενο και ελπιδοφόρο!

Δείτε στην παρακάτω gallery τον σύντροφό της
.jpg?t=B6jSNmYcz_N5iWlpcrk9Wg)
Νέα σελίδα στη ζωή της.

Με τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε πριν 7 χρόνια.

Αυτός είναι ο Βασίλης Χήτος που είναι σε σχέση με την Βικτώρια
Διαβάστε επίσης:
Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα έξι χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονία του συζύγου της
Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: Πριν λίγους μήνες παραλίγο να «φύγω» από τη ζωή
Βικτώρια Καρύδα: Η απίθανη σπορ εμφάνισή της και η βόλτα με τον γιο της στη Γλυφάδα