Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα στη φύση με τον γιο της και το «δώρο» που της πρόσφερε
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα στη φύση με τον γιο της και το «δώρο» που της πρόσφερε

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να «τρέχει» με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της έχει ο μονάκριβος γιος της.

Σε κάθε ευκαιρία η Ελένη Φουρέιρα περνά χρόνο με τον γιο της με τον μικρό Ερμή να μεγαλώνει με αγάπη και τρυφερότητα.

Ελένη Φουρέιρα: - Το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής – «Όταν κάνω γυμναστική φτάνω σε επίπεδα αθλητή»

foureira.jpg

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία της καλοκαιρίας και βγήκε με τον μικρούλη έναν όμορφο περίπατο στη φύση. Μαμά και γιος απόλαυσαν τις ομορφιές με τον Ερμή να προσφέρει στη μαμά του το πολυτιμότερο «δώρο», ένα λουλουδάκι.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε την τρυφερή φωτογραφία την ώρα που ο γιος της, της δίνει το λουλουδάκι.

Δες τη φωτογραφία

1738078827878-627727795-foureira.jpg

«Όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά και δεν ξέρεις τίποτα, όπως και ο μπαμπάς, είναι αλήθεια ότι αφοσιώνεσαι πάρα πολύ και σχεδόν αποκλειστικά στο παιδί σου. Στη συνέχεια, όμως, επέρχεται μία ισορροπία και επιστρέφεις σε όλους τους ρόλους της ζωής σου. Σε αυτόν της συντρόφου, της επαγγελματία, της γυναίκας, της φίλης, παραμένοντας φυσικά ο ρόλος της μητέρας σε προτεραιότητα. Η μητρότητα έχει ολοκληρώσει κάτι πολύ σημαντικό μέσα μου, το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, νομίζω μόνο οι μανούλες μπορούν να το καταλάβουν. Εμένα προσωπικά με έχει ολοκληρώσει ως άνθρωπο. Μου αρέσει πολύ όταν ξυπνάω το πρωί, κάνω τον καφέ μου και παίζουμε με τον Ερμή. Είναι η αγαπημένη μου στιγμή της μέρας.

Photo-by-Eleni-Foureira-on-January-06-2025.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-makria-mallia-makigiaz-kai-keimeno..jpg

Instagram / foureira

Από τότε, όμως, που έγινα μαμά με αγχώνει πολύ όταν ακούω για παιδιά που βιώνουν εκφοβισμό κάθε είδους. Όταν βλέπω να χτυπούν ένα 15χρόνο κορίτσι. Αγχώνομαι για πάρα πολλά πράγματα πλέον και θα ήθελα ιδανικά να μην υπάρχουν όλα αυτά στην κοινωνία μας, αλλά δυστυχώς υπάρχουν. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να μεγαλώσω ένα δυνατό παιδί, ένα παιδί με όχι πολλές ανασφάλειες, που δεν θα έχει την ανάγκη να κάνει αυτό μπούλινγκ, αλλά που θα θέλει να βοηθάει τους άλλους, δείχνοντας αλληλεγγύη.», έχει πει η ίδια

Ελένη Φουρέιρα: Αναπολεί το καλοκαίρι & ανεβάζει φωτογραφίες με... μαγιό! – «Μόνο σε μένα λείπει;»

Ελένη Φουρέιρα: Το μανικιούρ με το μονόγραμμά της που έγινε viral!

Aτύχημα στο μάτι για την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή – «Ωραία μάς μπήκε το 2025»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved