Το flashback βίντεο της Βανδή, 18 χρόνια πριν, όταν ήταν έγκυος στον γιο της & η Μελίνα ήταν 3!
Showbiz

Το flashback βίντεο της Βανδή, 18 χρόνια πριν, όταν ήταν έγκυος στον γιο της & η Μελίνα ήταν 3!

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά δημόσια στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, σήμερα (9/2) που έχει τα γενέθλιά της και το έκανε με έναν πολύ τρυφερό τρόπο. 

Ανέβασε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί 18 χρόνια πριν, όταν η κόρη της ήταν μόλις τριών ετών και η ίδια η τραγουδίστρια ήταν 8 μηνών έγκυος στον γιο της, Γιώργο!

H Μελίνα Νικολαΐδη έχει γενέθλια & η Βανδή οργάνωσε πάρτι στο καμαρίνι της! Οι ευχές & το γλυκό φιλί

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν το καλοκαίρι του 2007, όταν περίμενε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Τις στιγμές απαθανατίζει με βίντεο ο νονός της κόρης της, Κώστας Καπετανίδης ενώ η μικρή Μελίνα τρώει παγωτό και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

«21 ο αγγελος μου σήμερα!
Εδώ είναι καλοκαίρι του 2007 ένα μήνα πριν γεννήσω τον άλλο μου άγγελο!
Ευτυχώς που ο νονός της τότε Κώστας Καπετανιδης κατέγραφε τα πάντα!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Δέσποινα Βανδή η οποία πράγματι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ενώ παίζει και προσέχει βέβαια τη μικρή της Μελίνα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που ξύπνησε μνήμες στη Δέσποινα Βανδή:

https://www.instagram.com/reel/DFz55sMs8vM/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved