Τύφλα να 'χει ο Μάρσελ Χίρσερ - Η Κέλλυ Κελεκίδου πήγε για σκι στα Καλάβρυτα μαζί με τα παιδιά της
Η Κέλλυ Κελεκίδου, μετά από μια περίοδο έντονων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποφάσισε να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά της, πραγματοποιώντας μια εξόρμηση στα Καλάβρυτα με τα παιδιά της, Ραφαήλ και Ελπινίκη.
Η τραγουδίστρια, γνωστή για την αγάπη της στο σκι, επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, όπου απόλαυσε τις χιονισμένες πλαγιές.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε βίντεο που την δείχνουν να επιδεικνύει τις ικανότητές της στο σκι, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της.
Στανίση για αποχώρηση Κελεκίδου-Βρεττού από το σχήμα: «Μπορεί να μη θέλουν εμάς τους παλιούς»
Επιπλέον, η Κέλλυ δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόδρασή της, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές στο χιονισμένο τοπίο των Καλαβρύτων.
Αυτές οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την οικογένειά της δείχνουν την ισορροπία που επιδιώκει η Κέλλυ Κελεκίδου μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
Στανίση: Το σχόλιο μετά την αποχώρηση Βρεττού: «Πήγε καλύτερα το μαγαζί όταν μπήκα & εγώ στο σχήμα»
Βρεττός - Κελεκίδου: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο των αποχωρήσεων από το σχήμα με την Στανίση