Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι αποτυχία ότι πούλησα το σπίτι των δικών μου και που δεν έκανα οικογένεια»
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είναι αποτυχία ότι πούλησα το σπίτι των δικών μου και που δεν έκανα οικογένεια»

H Kατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε ότι θεωρεί αποτυχία που πούλησε το σπίτι των γονιών της και πως δεν έκανε τη δική της οικογένεια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε στη διαδικτυακή εκπομπή Time 2talk και απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day:

«Το να ζητήσω βοήθεια για μένα, σημαίνει ότι απέτυχα. Αυτό το είχε πάρα πολύ έντονα ο μπαμπάς μου, το ότι δε ζητάμε ποτέ. Μεταξύ μας, τα πάντα ο ένας για τον άλλον, από άλλους που είναι έξω ποτέ, μόνη μου. Αυτό το μόνη μου, που ακούγεται λες και είσαι 2χρονο, δε μπορώ να το ξεπεράσω. Θα είναι αποτυχία αν ζητήσω βοήθεια. Ναι είναι αποτυχία…»

gagakia.jpg

Και πρόσθεσε: «Αποτυχία είναι και το ότι πούλησα το σπίτι των γονιών μου, που ήταν όλα τόσο τακτοποιημένα για να τα πάρω εγώ και να κάνω το επόμενο βήμα. Αποτυχία είναι το ότι δεν έχω να δώσω τη σκυτάλη σε κανέναν από εδώ και πέρα γιατί δεν έκανα οικογένεια. Αποτυχία είναι το ότι χρειάζομαι να εκποιήσω πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Γκαγκάκη: «Η μαμά μου, άθελα της, ήταν η αφορμή να έχω θέματα που με οδήγησαν και σε νοσηλείες»

Γκαγκάκη: Όταν κάποιος απουσιάζει από μια κοπή πίτας δημιουργούμε ειδήσεις. Μάλλον δεν έχουμε θέματα

Γκαγκάκη: Ηχογράφησα ένα τηλεφώνημα του πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή, δεν το έχω ακoύσει ακόμα

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved