Παύλος Κοντογιαννίδης: «Οι καημένοι, θα τους φάει η μιζέρια τους και το καλάμι που κουβαλάνε»
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Οι καημένοι, θα τους φάει η μιζέρια τους και το καλάμι που κουβαλάνε»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν «μασάει» τα λόγια του. Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και στο αν δέχτηκε κάποια κακές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο.

-Λόγω του ότι ζήσατε στις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, καταφέρατε να αποκτήσετε ένα κομπόδεμα που σας επιτρέπει να μην δουλεύετε για ένα διάστημα;

Σιγά μην γίναμε και ολιγάρχες και δεν το έχουμε καταλάβει. Η μεγαλύτερη αντίφαση στις μέρες μας είναι πως ενώ η κλίμακα των απολαβών έπεσε κατακόρυφα, οι υποχρεώσεις του καθενός μας είναι ακόμα μεγάλες και γίνονται μεγαλύτερες.

-Εσείς βιώσατε ποτέ τοξικές συμπεριφορές και αν ναι, πώς τις διαχειριστήκατε;

Ναι, μερικές πολύ έντονα! Όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, δεν σε χαίρονται οι «αυθεντίες». Θέλουν μέτριους για να είναι αυτοί από πάνω. Και τώρα που μιλάμε, την στιγμή που το θεατρικό μας έχει επιτυχία, ξέρεις πόσοι έχουν πικραθεί; Οι καημένοι, θα τους φάει η μιζέρια τους και το καλάμι που κουβαλάνε. Αν δεν χαίρεσαι με τη χαρά και την επιτυχία του άλλου, κατά βάθος είσαι πολύ δυστυχής και καημένος.

-Ποιο είναι το μυστικό που με τη σύζυγό σας μετά από τόσα χρόνια παραμένετε ενωμένοι σαν μια γροθιά;

Όπως την φύση και το σύμπαν διέπει ο νόμος «αρχή διατήρησης μάζης και ενέργειας», έτσι και στις σχέσεις πρέπει να διέπει ο νόμος «αρχή διατήρησης σεβασμού, αλληλοεκτίμησης, αλληλοβοήθειας, κατανόησης και συμπαράστασης στα τυχόν λάθη».

IMG_5006.jpg

-Αν η κόρη σας, σας έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός τι θα τη συμβουλεύατε;

Το έχει αποκλείσει προς το παρόν διότι προ καιρού τότε που ήταν στις επιλογές της μου είπε το ανεπανάληπτο «δεν θέλω να με κρίνουν κάθε βράδυ». Παρεμπιπτόντως τελείωσε το χημικό στο Ηράκλειο, λίαν καλώς και τώρα σύντομα τελειώνει και την ψυχολογία με υποτροφία. Είναι ελεύθερη να κάνει αυτό που θα την ευχαριστεί περισσότερο το μωρό μου, είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Κοντογιαννίδης: «Ιδανική γυναίκα είναι αυτή που σε καταλαβαίνει, δεν θέλω τη γυναίκα ... γατούλα»

Παύλος Κοντογιαννίδης:«Κάηκαν τα πάντα, το σπίτι του Ζουγανέλη, του γείτονα, δεν έχει μείνει τίποτα»

Παύλος Κοντογιαννίδης: Συγκλονίζει ο ηθοποιός - «Βλέπω το σπίτι μου όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο»

Κοντογιαννίδης για «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: «Πήρε κάποιον άλλον, δεν με αφορά καθόλου»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved