Η αποκάλυψη για την Γερμανού: «Έκρινε ο γιατρός ότι έπρεπε άμεσα να προβεί σε αυτή την επέμβαση»
Οι νεότερες πληροφορίες για την υγεία της Ναταλίας Γερμανού
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day ότι μίλησε με την Ναταλία Γερμανού, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας της παρουσιάστριας.
Αρχικά η Σταματίνα τόνισε: «Εγώ αντάλλαξα ευχές με τη Ναταλία που σημαίνει ότι είναι καλά, έχει συνέλθει από τη νάρκωση, επικοινωνεί, χρησιμοποιεί το κινητό της, βγήκε και στην εκπομπή».
Και η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε: «Ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, είχε κάποιες ενοχλήσεις, δεν είχε δώσει βαρύτητα, έκρινε ο γιατρός της ότι έπρεπε άμεσα να προβεί σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά, βγήκε και χθες στην εκπομπή. Όταν, όμως, υποβάλλεσαι σε χειρουργική επέμβαση, χρειάζεται ένας χρόνος ανάρρωσης. Μπορεί να εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να πάρει και λίγο παραπάνω χρόνο γιατί εξαρτάται πώς αντιδρά ο κάθε οργανισμός».
Με την Σταματίνα Τσιμτσολή να προσθέτει: «Οι άνθρωποι της ομάδας της ενημερώθηκαν Παρασκευή βράδυ ότι η Ναταλία Γερμανού δεν θα τα καταφέρει και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δημιουργήθηκε μία αγωνία και μία αναστάτωση. Όταν, όμως, η ίδια τους καθησύχασε και έστω ξαφνικά το εντόπισε και θα το αντιμετωπίσει, νομίζω ότι όλα κύλησαν με ηρεμία».
Γερμανού -Τηλεφωνικά on air από το νοσοκομείο: «Ευγνώμων που το εντόπισα εγκαίρως & το αντιμετώπισα»
Ναταλία Γερμανού: «Χρειάζεται ξεκούραση» – Οι συνεργάτες της αποκάλυψαν την κατάσταση της υγείας της
Οι ευχές Πανόπουλου για τη Γερμανού: «Περαστικά στη Ναταλία... Το θέμα είναι να αναρρώσει...»