Βάνα Πεφάνη: «Mου έκαναν προτάσεις γάμου αλλά αρνήθηκα»
Showbiz

Βάνα Πεφάνη: «Mου έκαναν προτάσεις γάμου αλλά αρνήθηκα»

«Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, αλλά είχα τρεις προτάσεις», εξομολογήθηκε η Βάνα Πεφάνη, που υποδύεται την Αμαλία στα «Μυστικά της Εδέμ»! Παράλληλα, η ηθοποιός πρόσθεσε πως δεν είναι στα σχέδιά της να γίνει μητέρα, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απατήσει και έγινε ηθοποιός τυχαία!

Η Βάνα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μοu», όπου αποκάλυψε στοιχεία της προσωπικής της ζωής που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

«Είχα προτάσεις γάμου. Μου έχουν κάνει τρεις. Έφευγα, όμως, γιατί αισθανόμουν πως δεν μπορούσα να κάνω αυτό που είχα στο μυαλό μου και την οικογένεια που πιστεύω εγώ. Αισθανόμουνα πως κάτι δεν πήγαινε καλά στη βάση αυτής της σχέσης, οπότε δεν υπήρχε λόγος να δημιουργήσω οικογένεια για να την διαλύσω λίγο μετά», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι απαραίτητο για εκείνη αφού δύο άνθρωποι μπορούν να συμβιώνουν και να εξελίσσονται μαζί.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η μητρότητα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της: «είναι δέσμευση ζωής και τρομακτική ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απατήσει αλλά δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε αν το μάθαινε στη διάρκεια της σχέσης.

Όσο για την υποκριτική; Μπήκε τυχαία στη ζωή της, όταν ένας φίλος της έδωσε στην δραματική σχολή και εκείνη τα είχε πάει χάλια στις εξετάσεις του σχολείου. «Τελικά πέρασα εγώ, κόπηκε εκείνος και έχασα τον φίλο», συνέχισε η Βάνα και συμπλήρωσε πως πέρασε με υποτροφία και όσο ήταν στη σχολή την έβαλαν να παίξει στην Επίδαυρο.

«Άρχισα να αγαπάω το θέατρο όταν κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να υπάρχεις σε αυτό τον χώρο και εγώ υπήρχα... Δούλεψα πολύ σκληρά. Και τώρα είμαι από τους ηθοποιούς που δουλεύουν πολύ: σκέφτομαι πολύ, προετοιμάζω το σώμα μου, προετοιμάζω την ψυχή μου, δουλεύω», κατέληξε. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved