Τα φιλιά της Αλικάκη με νεαρό μπάρμαν!
Showbiz

Τα φιλιά της Αλικάκη με νεαρό μπάρμαν!

Μεθυσμένη από νέο έρωτα είναι η Μυρτώ Αλικάκη! Η ηθοποιός πίνει από τα χέρια… επαγγελματία «σφηνάκια» πάθους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Ξημερώματα Παρασκευής και η ηθοποιός έκανε την είσοδό της σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου –πλησίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Η μικροκαμωμένη καλλιτέχνης φαινόταν εξοικειωμένη με το χώρο ενώ βρήκε μια θέση δίπλα στο μπαρ, μια... ανάσα από όσους εργάζονταν πίσω από αυτό. Ντυμένη λιτά, φαινόταν να απολαμβάνει τη μουσική, το ποτό και το κέφι του κόσμου.

Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι διασκέδαζε μόνη της, χωρίς παρέα.

Αλίμονο! Η παρέα της εργαζόταν πίσω από τη μπάρα, σερβίροντας ποτά, σφηνάκια και κοκτέιλ. Ένας από τους νεαρούς μπάρμεν που εκείνη την ώρα ανέβαζε το κέφι του κόσμου, …ανέβαζε και τη λίμπιντο της ηθοποιού, καθώς σε κάθε ευκαιρία που το επέτρεπε η δουλειά του, «κέρναγε» φιλιά πάθους την νεαρή ηθοποιό.

Η ερωτευμένη Μυρτώ, έφυγε πάντως σχετικά γρήγορα αφήνοντας πίσω της τον αγαπημένο της να συνεχίσει αναπόσπαστος την εργασία του
Νέος έρωτας στη καρδιά του χειμώνα; Σίγουρα ναι!
Η Μυρτώ Αλικάκη πρόσφατα χώρισε από τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο έχει δυο γιους. Το τέλος του γάμου τους προκάλεσε αίσθηση στο χώρο της σόουμπιζ καθώς θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved