Απόστολος Λύτρας: Pre wedding εξόρμηση στην Μύκονο με την αγαπημένη του, Δώρα
Στην Μύκονο βρίσκεται για να περάσει το Πάσχα ο Απόστολος Λύτρας μαζί με την σύντροφο και μέλλουσα σύζυγό του, Δώρα Παπαδοπούλου και την μικρότερη κόρη της.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να χαλαρώνουν στα Ματογιάννια και στην συνέχεια να βολτάρουν στα κοσμικά σοκάκια. Ο ποινικολόγος και η αγαπημένη του, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του real estate, μέσω μιας κοινής ανάρτησής τους στα social media ανακοίνωσαν τον επικείμενο γάμο τους.
Συγκεκριμένα, ανέβασαν στο Instagram μια φωτογραφία, με την Δώρα Παπαδόπουλου να φοράει στο χέρι της ένα μονόπετρο, ενώ είχε ως σχόλιο «Yes, i do», δηλαδή «Ναι, δέχομαι». Η πρόταση γάμου έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης με την σύντροφο του Απόστολου Λύτρα να συγκινείται, αν και περίμενε ότι αυτή θα ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης τους από την στιγμή που το ζευγάρι συζεί.

Οι πρώτοι με τους οποίους μοιράστηκαν το ευτυχές γεγονός ήταν τα παιδιά τους που χάρηκαν πολύ. Οι δύο κόρες του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο του γάμο και οι κόρες της Δώρας Παπαδοπούλου, στηρίζουν τις επιλογές των γονιών τους και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία όμορφη σχέση.
Ο γάμος τους φαίνεται ότι δεν θα αργήσει, οπότε το ζευγάρι μετά το Πάσχα θα αρχίσει σιγά σιγά τις προετοιμασίες για το μυστήριο, που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι. Η πρόταση του Απόστολου Λύτρα στην αγαπημένη του Δώρα Παπαδόπουλου ήρθε σχεδόν ένα μήνα μετά και τους επίσημους τίτλους τέλους που έριξε στον γάμο του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο γνωστός ποινικολόγος.
Ένταση στο Πρωινό: «Δεν υπάρχει καμία αιχμή για την εκπομπή ή για τον Γιώργο…» - Τι έγινε;
Απόστολος Λύτρας: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του - Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι
Πολυζωγοπούλου: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της λίγο πριν την δίκη - Στο πλευρό του Λύτρα οι κόρες του