Showbiz

Φίλιππος Μιχόπουλος: Βόλτα με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε εμπορικό κέντρο

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκαν για λίγες μέρες στην Αθήνα και το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στα βόρεια προάστια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και τις αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο εξασφάλισε η εκπομπή Πρωινό.

Όπως ειπώθηκε, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είχε μαζί της και τα δύο παιδιά της, την 10χρονη κόρη της και τον 5χρονο γιος της.

Ενώ η Άρια Καλύβα, ανέφερε: «Μου στέλνει τώρα πηγή μου μήνυμα πήγαν χθες νωρίς το μεσημέρι γύρω στις 14:10 και μάλιστα επιβεβαιώνεται και από τα πλάνα αρχικά έκατσαν σε ένα άλλο τραπέζι και στη συνέχεια άλλαξαν και πιθανότητα υπήρχε να σε δουν και οι περαστικοί… Οι άνθρωποι δεν κρύβονται. Η διαμονή τους δεν διήρκησε πάνω από 40 με 50 λεπτά»

Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε εξώδικο στη σύντροφο του Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Τι συνέβη;

Ουγγαρέζος για Μιχόπουλο: «Δεν είναι λογικό να στέλνουμε εξώδικα για ψύλλου πήδημα»

Μεσσαροπούλου για Μιχόπουλο - Οικονομάκου: «Έμαθα ότι υπάρχει μια ενόχληση. Είναι πρωτοφανές!»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved