Όλγα Καρλάτου: Η ωραιότερη ίσως Ελληνίδα ηθοποιός όλων των εποχών έγινε δικηγόρος στα 65 της
Showbiz

Όλγα Καρλάτου: Η ωραιότερη ίσως Ελληνίδα ηθοποιός όλων των εποχών έγινε δικηγόρος στα 65 της

Η Όλγα Καρλάτου υπήρξε μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, που μεσουράνησαν τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Το πραγματικό της όνομα είναι Όλγα Βλασσοπούλου, γεννήθηκε το 1947 και τελείωσε με υποτροφία το Εθνικό Θέατρο. Ωστόσο, οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, τη δεκαετία του '70 την ανάγκασαν να ανοίξει τα φτερά της στην Ευρώπη. Αργότερα, επέστρεψε στην Ελλάδα με τον πρώτο της σύζυγο Νίκο Παπατάκη.

Από τον ελληνικό κινηματογράφο όλοι τη θυμούνται μέσα από πέντε ταινίες με πιο εμβληματική εκείνη του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας» αλλά και από την «Έξοδο Κινδύνου» του Νίκου Φώσκολου.

Άννα Κυριακού: Στα 96 της ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της

Στο εξωτερικό συνεργάστηκε με πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων ο Σέρτζιο Λεόνε, ο Λούτσιο Φούλτσι κ.ά. Το 1983, έπαιξε στο πλευρό του Γκρέγκορυ Πεκ, στην ταινία «The Scarlet and the Black».

Olga_Karlatos_-_Amici_miei_(1975).jpg

Στα 40 της, η Όλγα Καρλάτου, εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να ξεκινήσει πανεπιστημιακές σπουδές και σήμερα είναι δικηγόρος. Μάλιστα, αυτή την ιδιότητα την απέκτησε στα 65 της χρόνια.

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, το 2007 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ με το πτυχίο δικηγόρου και από το 2010 έγινε δεκτή από το Δικηγορικό Σώμα των Βερμούδων. Από τότε είναι Barister (Δικαστικός Σύμβουλος).

olgaa.jpg

Διαβάστε επίσης:

Τσάρλι Τσάπλιν: 48 χρόνια χωρίς τον «Σαρλό» - Η παγκόσμια καταξίωση, οι 4 γάμοι και τα 11 παιδιά

Ούτε Λαμπέτη, ούτε Παξινού: Η Ελληνίδα ηθοποιός που έμελλε να «πεθάνει 2 φορές» μέσα σε 36 χρόνια

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με ηθοποιό,ο τελευταίος ρόλος & ο μοναχικός θάνατος

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved