Σπύρος Κατσαγάνης: Ο Έλληνας σύντροφος της Νία Βαρντάλος & τα κοινά στιγμιότυπα από έξοδό τους

NDPPHOTO 

NDP photo agency
Showbiz

Σπύρος Κατσαγάνης: Ο Έλληνας σύντροφος της Νία Βαρντάλος & τα κοινά στιγμιότυπα από έξοδό τους

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Νία Βαρντάλος και ο σύντροφός της, Σπύρος Κατσαγάνης, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Απριλίου, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες» στο θέατρο Παλλάς.

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δημόσια εμφάνιση.

Νία Βαρντάλος: «Όταν μίλησα για την υιοθεσία, δεν ήταν κάτι που ήθελα»

vardalos

NDPPHOTO

NDP photo agency

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, που αγαπήθηκε παγκοσμίως μέσα από την επιτυχία My Big Fat Greek Wedding, βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Παλλάς με την παράσταση Tiny Beautiful Things, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

vardalos

NDPPHOTO

Ο Σπύρος Κατσαγάνης, ο σύντροφός της, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Νία Βαρντάλος.

Το ζευγάρι φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του.

vardalos

NDPPHOTO

Δείτε στην παρακάτω gallery ακόμα περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Νία Βαρντάλος έφτασε στην Ελλάδα: «Είμαι τρομοκρατημένη που θα...»

Νία Βαρντάλος: «Όσο Ελληνίδα μάνα κι αν είμαι, η κόρη μου είναι πλέον ενήλικη»

Νία Βαρντάλος: «Η πρόκληση να παίξω στα ελληνικά για πρώτη φορά ήταν σίγουρα τρομακτική»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved