Έλενα Μαυρίδου: «Δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον που θίγει την ανθρώπινη ελευθερία»
Η Έλενα Μαυρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τα social media, την οικογένειά της αλλά και τις προσωπικές της επιλογές.
Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό στοιχείο σε σχέση με την εποχή και τα social media. Υπάρχουν γύρω μας πολλές πληροφορίες, χρειάζεται να είσαι σε ώριμη φάση για να μπορείς να τις διαχειριστείς».
Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε για την οικογένειά της : «Η αδερφή μου είναι ηθοποιός, ο αδερφός μου μουσικός, επιλέξαμε και οι τρεις την τέχνη. Δεν το σχεδιάσαμε».
Και ανέφερε: «Είναι θέμα ιδεολογίας και που υπάρχει αυτό που πιστεύεις κι υπερασπίζεσαι, αυτό που θαυμάζεις, που υπάρχει το politically correct και τι επιλογή κάνεις. Τα πρότυπα κι οι άνθρωποι που μας καθοδηγούν στη ζωή δεν είναι απαραίτητα καλλιτέχνες, αλλά αν είναι υπάρχει ένα προσωπικό κριτήριο για να επιλέξει τι είναι αυτό που θαυμάζει.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Προέρχεται μία φήμη και μπορεί να λέγεται; Αν μιλάμε για γεγονότα σκληρά κι άγρια, δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον που τα γεγονότα δείχνουν ότι θίγει την ανθρώπινη ελευθερία».
Η Ελένη Μαυρίδου μίλησε πρώτη φορά για τον Τσορτέκη: «Έχουμε έναν πολύ ωραίο κώδικα επικοινωνίας»
Η Μαυρίδου στην πρεμιέρα του Τσορτέκη, οι Σκιαδαρέσες, τα επώνυμα ζευγάρια & οι selfies της Vardalos
Τσορτέκης – Μαυρίδου: Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη σκηνή – Η παράσταση που ετοιμάζουν!