Λευτέρης Πανταζής: «Η νέα μου σχέση είναι 30 ετών - Θέλω να κάνω παιδί»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Η νέα μου σχέση είναι 30 ετών - Θέλω να κάνω παιδί»

O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα του σχέση και αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει ξανά πατέρας.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Τον Λευτέρη τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Λίγο ο έρωτας, λίγο ο άνεμος αγάπης. Δεν είναι του χώρου. Έχουμε μια διαφορά όπως η Madonna με τον χορευτή της. Είναι κάπου στα 30. Μου δίνει τη δροσιά της και της δίνω την εμπειρία μου και μαθαίνει κι ακούει και θα βγει καλύτερα στην κοινωνία. Εμείς είμαστε δάσκαλοι. Μένει στο εξωτερικό κι έρχεται καμια φορά στην Ελλάδα. Η Κόνι μικρότερη μου έλεγε αν έχω μια παρέα και μετά ρωτούσε ποια είναι αυτή και τι κάνει».

lefteris-pantazis-20141.jpg

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει ο τραγουδιστής : «Δεν με έχουν πάρει τα χρόνια, θα κάνω παιδί. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αυτό το πράγμα. Όλες οι γυναίκες που είχα, ήθελαν παιδιά. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και μου αρέσει η ζωή. Όταν έχω μια παρέα, είμαι πολύ προστατευτικός. Η κόρη μου μεγάλωσε, πήρε τον δρόμο της. Μήπως με ανανεώσει ξανά αυτό το πράγμα και θα γίνει χαμός. Και έγγονι και παιδί.»

lepa.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Λευτέρης Πανταζής: «Ως πεθερός είμαι καλός, αγκαλιάζω τον γαμπρό και αγαπώ την κόρη μου»

Πλημμύρισαν τα σοκάκια της Μυκόνου celebrities και φέτος! Η παρέα του ΛΕΠΑ & ο Οικονομόπουλος

60 αναγνωρίσιμες προσωπικότητες και 60 πρωταθλήτριες, ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στο bullying

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved