Σπάραξε ο Πέτρος Ίμβριος για την απώλεια της μητέρας του: «Ξαφνικά οι στίχοι είχαν άλλο νόημα»
Showbiz

Σπάραξε ο Πέτρος Ίμβριος για την απώλεια της μητέρας του: «Ξαφνικά οι στίχοι είχαν άλλο νόημα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος το απόγευμα της Πέμπτης 8/5. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την απώλεια της μητέρας του.

«Ίσως έκανα λάθος που είπα ότι δεν ήθελα οι κόρες μου να με δουν να κλαίω για τη μητέρα μου, ίσως είμαι υπερπροστατευτικός. Όταν πέθανε η μητέρα μου έπρεπε να τραγουδήσω, ξαφνικά οι στίχοι του τραγουδιού που τραγουδάω είκοσι χρόνια είχαν άλλο νόημα».

«Όταν γνώρισα τον Καρρά, με χτύπησε με το μικρόφωνο & μου είπε "όταν τραγουδάω δεν θα έρχεσαι…"»

33er.jpg

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Βασίλη Καρρά: «Είμαι πολύ πικραμένος που δεν με κάλεσαν στη συναυλία για τον Καρρά, του έχω γράψει 3-4 τραγούδια. Πρέπει να καταλάβουνε τα «παρεάκια» που υπάρχουν στην ελληνική μουσική ότι εγώ θέλω να το κάνω για τον Βασίλη όχι για μένα, του το χρωστάω», πρόσθεσε ο Πέτρος Ίμβριος.

Δείτε το βίντεο:

Τετράγωνα των Αστέρων: Η Αντζολετάκη είδε την Παναγία & ο Ίμβριος διηγήθηκε μία ξεκαρδιστική ιστορία

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved