
Τζένη Διαγούπη: «Ίσως τολμήσω να υιοθετήσω παιδί. Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή μαμά»
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Τζένη Διαγούπη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε υιοθεσία παιδιού.
«Έχω σκεφτεί παλιότερα να υιοθετήσω, τώρα είναι λίγο δύσκολες οι συνθήκες. Δεν έχω ξεκινήσει ποτέ τη διαδικασία, δεν το έχω ψάξει. Τώρα έχω κλείσει και τα 50 και σκέφτομαι ότι ίσως το τολμήσω», δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια η αγαπημένη ηθοποιός.
Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τζένη Διαγούπη: «Η ηγουμένη Κατσάμπα έχει πολύ ένοχο παρελθόν»
Η ίδια εξήγησε πως μετά τα 40 της άρχισε να βλέπει τη ζωή διαφορετικά: «Βάζω μια αρχή μετά τα 40-42, είδα τη ζωή πιο “αγωνιστικά”. Θες να αγωνιστείς για κάποια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας και για τις προσωπικές ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς, δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει: «Είναι μια αδιάκριτη ερώτηση το να ρωτάνε αν θα κάνω παιδί», ενώ συμπλήρωσε με ευαισθησία:
«Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή μαμά. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά, θα τα κατάφερνα».
Διαβάστε επίσης:
Τζένη Διαγούπη: Έχω βγει χωρίς ρούχα στην τηλεόραση, στις Μάγισσες της Σμύρνης
Γνωστοί ηθοποιοί φωτογραφίζονται υπερασπιζόμενοι την τέχνη τους!
Κουρούπη - Διαγούπη - Τζωρτζάκης & άλλοι ηθοποιοί στην πορεία στο Σύνταγμα-Το ξέσπασμα του Μπιμπίλα