
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε τον λόγο που γυμνάζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν.
Παρά το προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, η δημοσιογράφος δεν έχει σταματήσει να φροντίζει τον εαυτό της και τη φυσική της κατάσταση.
Μόργκαν: Οι ευχές στη Βαλαβάνη για τα γενέθλιά της & η αδημοσίευτη φώτο-Σ' αγαπώ με όλο μου το είναι

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ευρυδίκη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, και ειδικά από τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο, όπου γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά — πάντα με προσαρμοσμένο πρόγραμμα και με τη συνοδεία του συζύγου της.
Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ένας follower τη ρώτησε αν η γυμναστική της έχει στόχο την απώλεια βάρους. Η απάντηση της Ευρυδίκης ήταν άμεση και ξεκάθαρη:
«Σ’ αυτή τη φάση δεν γυμνάζομαι για να χάσω κιλά, αλλά για να κρατήσω το σώμα μου ενεργό! Οι ασκήσεις που κάνω με βοηθούν για να έχω έναν όσο μπορώ πιο “εύκολο” τοκετό!»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποδεικνύει ότι μπορείς να παραμένεις δραστήρια και υγιής, ακόμη και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, αρκεί να ακούς το σώμα σου και να το φροντίζεις με σεβασμό.
Χείμαρρος η Βαλαβάνη:«Ένιωσα ντροπή για όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα»
Μόργκαν σε Βαλαβάνη: «Το να σε βλέπω να γίνεσαι μητέρα είναι το πιο όμορφο πράγμα»
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πρώτο τρίμηνο ήταν μαρτύριο - Τώρα θέλω κατευθείαν να κάνω δεύτερο παιδί»