Μάρθα Κουτουμάνου: Η αναβολή της δίκης με την αδελφή της & η επιβαρυμένη ψυχολογική της κατάσταση
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και την Αίθρα Λυκουρέζου για την ιδιοκτησία της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να παραμένουν σε έντονη διαφωνία.
Ο συνήγορος της Μάρθας Κουτουμάνου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega και στον Στέργιο Σαμαρτζή, σκιαγραφώντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη ζωή της μεγαλύτερης κόρης της αξέχαστης ηθοποιού.
Η Ζωή Λάσκαρη με μαγιό στον διαγωνισμό "Μις Υφήλιος" στην Καλιφόρνια – Σπάνια φωτό

«Η κα. Κουτουμάνου μένει μέσα στο σπίτι, αλλά χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό κομμάτι. Είναι ένα μεγάλο ακίνητο το οποίο ουσιαστικά αυτή χρησιμοποιεί δύο δωμάτια, δεν κάνει χρήση του ακινήτου. Πιο πολύ μένει εκεί εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος χώρος. Δεν έχει μπορέσει να πουληθεί, άρα είναι κενό και κάνει μια χρήση περιορισμένη», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μπάκας.
Αναφερόμενος και στις οικονομικές δυσχέρειες που βιώνει η πελάτισσά του, σημείωσε: «Δεν εργάζεται, έχει εισοδήματα μόνο την σύνταξη και ό, τι παίρνει από τα πνευματικά δικαιώματα. Εξάλλου είναι σε μια ψυχολογική κατάσταση πολύ επιβαρυμένη».
Τέλος, σχολιάζοντας το πού βρίσκονται σήμερα οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ετεροθαλείς αδελφές, δήλωσε: «Η αντιδικία υπάρχει ακόμα, ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα κοινά προβλήματα που έχουμε», μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno.