Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη μαγειρική…παρεξήγηση με τον Βοσκόπουλο & η νέα ζωή που άρχισε στην Κέρκυρα

Στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Άντζελα Γκερέκου το απόγευμα της Τετάρτης 28/5 και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο και τη γνωριμία τους. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Γεύσεις και μνήμες από τριάντα Κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς» αφού όπως τόνισε οι γεύσεις έγιναν το νήμα που έδενε τις μνήμες, την οικογένεια και την καθημερινότητά τους.

«Αυτό το βιβλίο το έγραψα με μία συναισθηματική ροή, χωρίς να το φιλτράρω», ανέφερε η Γκερέκου, αποκαλύπτοντας ότι οι 30 συνταγές συνοδεύονται από προσωπικές ιστορίες.

Καθηλώνει η Άντζελα Γκερέκου για τον Νίκο Γαλανό: «Έφυγε όπως θα ήθελε, σχεδόν όρθιος»

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

«Βάζαμε τυρί και κανέλα και ο Τόλης είπε: “Είστε με τα καλά σας;”», θυμάται γελώντας η Άντζελα Γκερέκου. Τελικά όχι μόνο το δοκίμασε, αλλά το αγάπησε και το ζητούσε συνεχώς.

Μεταξύ των αγαπημένων πιάτων του τραγουδιστή ήταν και το ψάρι bianco, που, όπως λέει, το ζητούσε ως διάλειμμα ανάμεσα στη δημιουργία τραγουδιών. «Θα ξυπνούσε και θα έφτιαχνε τον καφέ του. Του άρεσε ο ελληνικός καφές με λίγο ούζο».

«Εκεί ο Τόλης άρχισε μια νέα ζωή ξαναβρίσκοντας τον καλό του εαυτό σε αυτή την περίοδο. Είχε ανάγκη από αυτή την υποστηρικτική ατμόσφαιρα που θα τον βοηθούσε να ανακαλύψει ξανά τη χαρά για τη ζωή», λέει συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Γαλανός - Καθηλώνει η Γκερέκου με τις φωτό από το τελευταίο γύρισμα: «Έτσι θα σε θυμόμαστε»

Γκερέκου για Γαλανό: Έφυγε όρθιος! Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν λύγισε, δεν ζητούσε βοήθεια

Νίκος Γαλανός: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών της Γης της Ελιάς για τον θάνατό του

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved