
Ελένη Μενεγάκη: Το σικ beach look της είναι ιδανικό για τις πρώτες βουτιές
Η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου ο Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί την ξενοδοχειακή του μονάδα.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο γιος της πραγματοποίησαν μια εξόρμηση στην παραλία και δεν παρέλειψαν να τη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
«Ο Άγγελος Λάτσιος θα ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης & ανοίγει εστιατόριο στην Άνδρο»

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στον φακό του Άγγελου, φορώντας ένα κομψό μαύρο μπικίνι, ασορτί καφτάνι και μαύρες σαγιονάρες. Αυτό που απογείωσε την καλοκαιρινή της εμφάνιση ήταν το φανταστικό της καπέλο και φυσικά τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε με χιούμορ και τρυφερότητα: «Η παραλία με καλεί και πρέπει να πάω. Σε ευχαριστώ Άγγελε για τις φωτογραφίες».
To beach look της Ελένης είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικότερο για τις πρώτες καλοκαιρινές μέρες και φυσικά τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία. Απλό, σικ και κλασσικό.
Η Ελένη εξάλλου αγαπά τις minimal γραμμές στο στιλ της και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.





Μενεγάκη: Ποζάρει στο φακό του Άγγελου Λάτσιου- Καρέ καρέ οι βουτιές της στα Άχλα με μαύρο μπικίνι
Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ η βόλτα με την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου στην Κηφισιά
Στο σαλόνι της Ελένης Μενεγάκη – Γεμάτο έργα τέχνης και... βιβλία!