Αρναούτογλου: «Στον πατέρα μου έδιναν 4 μήνες ζωής, 22 χρόνια μετά είναι ακόμα εδώ και το παλεύει»
O Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή, The 2night show, τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο με αφορμή τον καλεσμένο του, Γιώργο Παράσχο.
Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης ανέφερε: «Πάντα υπήρχε μια έννοια φόβου για τον καρκίνο, ακόμα και στην τηλεόραση αποφεύγαμε να τη λέμε. Λέγαμε “η κακιά η αρρώστια” κτλ. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κατάματα τον φόβο, δεν θα μπορέσεις ποτέ να κερδίσεις το πρόβλημα. Και ψυχολογικά πρέπει να πεις: έχω αυτό, πάμε να το καταπολεμήσουμε».

Και σε άλλο σημείο τόνισε ο παρουσιαστής: «Θα μπορούσε όμως κάποιος να με ακούσει τώρα να μιλάω έτσι και να πει: άσε μας, ρε Αρναούτογλου, εσύ δεν έχεις πάθει ακόμα καρκίνο, άρα πώς μιλάς; Τυγχάνει όμως άνθρωπος… ο πατέρας μου να έχει περάσει αυτή την κατάσταση και να την περνάμε ακόμα όλα αυτά τα χρόνια και να ‘μαστε δίπλα-δίπλα ο ένας με τον άλλο. Έχουμε περάσει στα νοσοκομεία, έχω δώσει αιμοπετάλια, συνοδοιπόρος. Έχω ζήσει όλη αυτή την ιστορία του τι συμβαίνει μέσα στον χαρακτήρα, στην οικογένεια, στη μάνα, στον αδερφό σου».

Και συνέχισε στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό:
«Θα πω κι αυτό το μήνυμα: του δίνανε 4 χρόνια ζωής και ο πατέρας μου 22 χρόνια μετά είναι ακόμα εκεί, το παλεύει, έχει κερδίσει και είναι και μια χαρά. Αυτό το λέω πάντα: με τη βοήθεια της επιστήμης, τα φάρμακά του, τους γιατρούς του και έπειτα τη δύναμη της ψυχής του».
Διαβάστε επίσης:
Καθηλώνει ο Γιώργος Παράσχος! Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο: Σπαράξαμε μαζί
Άφωνος ο Αρναούτογλου με την καλεσμένη-Είχα να δω τόσο όμορφο πρόσωπο πολύ
Αρναούτογλου για Αναστάση:«Φωνάζει στα καλά καθούμενα.Θα είμαι δίπλα του σε αυτή την ιστορία»