Instagram / argyris_pandazaras_official
Σίσσυ Τουμάση – Αργύρης Πανταζάρας: Ρομαντική απόδραση στο Πήλιο – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν!
Στο μαγευτικό Πήλιο βρέθηκαν η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας για λίγες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας.
Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση, φιλοξενούμενο στο πετρόχτιστο αρχοντικό της Ελένης Ψυχούλη, με το σκηνικό να θυμίζει καρτ ποστάλ!
Στο σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση: Ζυμαρικά, κρασί και ιταλική φινέτσα!
Μακριά από τα φώτα της πόλης, οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές ησυχίας, βόλτες στο πράσινο και δροσερές βουτιές σε κοντινές παραλίες.
Μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram, μοιράστηκαν τρυφερά στιγμιότυπα από την εξόρμηση αυτή, ποζάροντας γελαστοί στην είσοδο του παραδοσιακού σπιτιού αλλά και σε φυσικά τοπία του χωριού.
Η χημεία και η ηρεμία που αποπνέουν στις φωτογραφίες τους επιβεβαιώνει πως η σχέση τους παραμένει δυνατή και γεμάτη κοινές απολαύσεις. Το καλοκαίρι ξεκίνησε ιδανικά για τους δυο καλλιτέχνες και οι fans τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους κάτω από τις αναρτήσεις!
Διαβάστε επίσης:
Αργύρης: «Έμεινα να κοιτάζω τον τοίχο, δεν μπορούσα να φύγω από το θέατρο»
Πανταζάρας για τον μυστικό γάμο του με την Τουμάση: «Το κάναμε σαν να κλεφτήκαμε»
Αργύρης: Το τέλος των γυρισμάτων στον Παράδεισο των Κυριών & το ευχαριστώ στο κοινό