Ηλίας Μακρίδης: Βούρκωσε στον αέρα του ΑΝΤ1 για τον αδελφό του Μίλτο
Στην κάμερα των Weekenders και στον Art άνοιξε την καρδιά του ο Ηλίας Μακρίδης και βεβαίως μίλησε για τον αδελφό του Μίλτο.
Ο γνωστός μουσικός επιμελητής, που «κρύβεται» πίσω από μεγάλες τραγουδιστικές επιτυχίες και δεκάδες εκπομπές και σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία του.
«Έχω κάνει επιμέλεια γύρω στις 80-90 εκπομπές. Πριν το 2010, υπήρχαν χρονιές που έκανα μέχρι και 7 εκπομπές ταυτόχρονα. Τώρα φέτος κάνω 3. Τα τελευταία 6 χρόνια στη Ναταλία Γερμανού, φέτος τους Weekenders και 3 χρόνια στο «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Κάποτε έκανα και 3 χρόνια καθημερινό ελεύθερο ρεπορτάζ στο «Καλημέρα Ελλάδα» με 90’s», περιγράφει ο Ηλίας Μακρίδης.
Weekenders: O Μίλτος Μακρίδης με δάκρυα στα μάτια στο «αντίο» προς το τηλεοπτικό κοινό
«Όπως εγώ λέω ότι στις φλέβες μου κυλάει η μουσική, στις φλέβες του αδελφού μου κυλάνε… bytes. Η τεχνολογία κυλάει στις φλέβες του. Από τα 18 ως τα 25 σταμάτησα τελείως το πιάνο. Τότε του είπα ότι σκεφτόμουν να το ξεκινήσω πάλι. Μπαίνω την άλλη μέρα στο γραφείο και ό,τι μηχάνημα είχε ο ΑΝΤ1 ήταν αφημένο σε κάτι γωνίες και βλέπω στημένο ένα πιάνο. Του λέω: τι είναι αυτό; Μου λέει: εσύ δεν είπες ότι θέλεις να ξαναρχίσεις;», αφηγείται για τον αδελφό του, Μίλτο Μακρίδη, και η συγκίνηση τον συνεπαίρνει.
«Ο Χρήστος Μάστορας έχει το χάρισμα, μπορεί να τραγουδήσει πραγματικά οτιδήποτε. Είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Ηλίας Μακρίδης.
Διαβάστε επίσης:
Μίλτος Μακρίδης για το τέλος των Weekenders: «Φεύγουμε πετυχημένοι, προχωράω στο δρόμο περήφανος»
Μακρίδης - Καμπούρη: «Από το πρώτο Σαββατοκύριακο ήθελαν οι Weekenders να μην βγάζουμε την σεζόν»
«Την έχω βγάλει την υποχρέωση που ένιωθα για τον Γιώργο Παπαδάκη εντελώς»