Τσιμιτσέλης: «Ήταν 600 θεατές από κάτω. Δεν θα τους απασχολούσε αν ο δικός μου πατέρας πέθανε»
Την καρδιά του στο περιοδικό ΟΚ! άνοιξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ανάμεσα σε άλλα μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του πατέρα του.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως το ίδιο κιόλας βράδυ ανέβηκε κανονικά στη σκηνή του θεάτρου, εξηγώντας τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση.
-Το 2012, όταν έχασες τον πατέρα σου, το ίδιο βράδυ έπαιξες κανονικά στο θέατρο;
Ήταν 600 θεατές από κάτω που περίμεναν να δουν την παράσταση. Δεν θα τους απασχολούσε αν ο δικός μου πατέρας πέθανε. Ταυτόχρονα, υπήρχαν είκοσι συνάδελφοι που περίμενα να πληρωθούν. Δεν θα τους στερούσα εγώ ένα μεροκάματο, ούτε ο πατέρας μου θα ήθελε να το κάνω αυτό. Από κει και πέρα, πρέπει ο καθένας να έχει τις αντοχές που τη δύναμη να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, χωρίς να επηρεάζεται από κανένα παράγοντα, όσο σημαντικός και αν είναι.
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν έχουμε πλέον κάτι να χωρίσουμε με τη Βάσω. Μας ενώνει ένα παιδί»
-Μπορέσεις όμως θα πενθήσει τον πατέρα σου;
Με τον τρόπο μου και εγώ πένθησα, όπως και αδερφός μου την οικογένειά μου. Ο καθένας πενθεί όπως αισθάνεται. Άλλος μπορεί να κλειστεί σε ένα δωμάτιο και να κλαίει όλη μέρα. Εγώ πιθανότητα πιάστηκα από τη δουλειά μου. Αλλά επειδή ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο και ήξερα ότι θα συμβεί, είχα τρεις μήνες να προετοιμαστώ. Το αιφνιδιαστικό είναι το πιο σοκαριστικό.
-Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία;
Όχι, ποτέ. Προς το παρόν οποιοδήποτε θέμα έχω στη ζωή μου προσπαθώ να το λύσω μόνος μου. Κατά πόσο το λύνω με επιτυχία ή όχι δεν ξέρω.
Διαβάστε επίσης:
Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν το κατάλαβε κανείς αλλά εμένα μου είχαν κοπεί τα πόδια»
Εύα Τσιμιτσέλη: Η mini me της Λασκαράκη με little black dress που θα ζήλευε και η μαμά της!
Γιορτή του Πατέρα: Τα social «πλημμύρισαν» από μπαμπάδες που γιορτάζουν! Οι τρυφερές αφιερώσεις