Μαρία Μενούνος: «Ήλιος, ίαση και ποιοτικός χρόνος» στη Δομινικανή Δημοκρατία με την κόρη της!

Instagram / mariamenounos

Showbiz

Μαρία Μενούνος: «Ήλιος, ίαση και ποιοτικός χρόνος» στη Δομινικανή Δημοκρατία με την κόρη της!

Στη Δομινικανή Δημοκρατία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρία Μενούνος, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την κορούλα της, Αθηνά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, το ταξίδι δεν είναι μόνο για διακοπές αλλά έχει και θεραπευτικό χαρακτήρα, καθώς σχετίζεται με την αποθεραπεία της.

Μαρία Μενούνος - Ποζάρει με μπικίνι σε ελληνική παραλία: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αίσθηση του...»

Photo-shared-by-MARIA-MENOUNOS-on-April-07-2024-tagging-@macys..jpg

Instagram / mariamenounos

Υπενθυμίζεται ότι το 2023, η 47χρονη παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Από τότε, φροντίζει συστηματικά την υγεία της, επιλέγοντας φυσικές θεραπείες και περιβάλλοντα που τη βοηθούν να αναρρώσει πλήρως.

«Πέρασα τόσο υπέροχα πέρυσι θεραπεύοντας τις βλάβες στο ήπαρ στη Δομινικανή Δημοκρατία, που ήξερα ότι έπρεπε να φέρω πίσω μαζί μου την Αθηνά για έναν δεύτερο γύρο. Ήλιος, ίαση και ποιοτικός χρόνος μαζί», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Οι φωτογραφίες με τις δυο τους είναι πραγματικά υπέροχες!

https://www.instagram.com/p/DL-QQeHR_RP/

Διαβάστε επίσης:

Μενούνος: «Προσεύχομαι να ζήσω πολλά ακόμα χρόνια, για να συνεχίσω να ακούω την Αθηνά να λέει...»

Μαρία Μενούνος: Έγινε μαμά, νίκησε τον καρκίνο και σήμερα σβήνει... 47 κεράκια!

Χρουσαλά για Μενούνος: «Είχα σοκαριστεί γιατί είχαν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή της»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved