Ελένη Φουρέιρα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της-Τρυφερές στιγμές με τον Αλμπέρτο Μποτία & τον γιο τους
Μετά την επιτυχημένη συναυλία της στην Αθήνα, η Ελένη Φουρέιρα γύρισε σελίδα και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά της, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η αγαπημένη pop star άφησε για λίγο πίσω τη σκηνή και τα φώτα της δημοσιότητας, για να απολαύσει ήλιο, θάλασσα και όμορφες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους.
Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!
Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιουλίου, η ίδια ανάρτησε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαλαρή και οικογενειακή της καθημερινότητα.

Με φόντο το καλοκαιρινό τοπίο, η Ελένη ποζάρει με μαγιό, χαμογελαστή και ήρεμη, ενώ σε άλλες εικόνες φαίνεται να περνά ποιοτικό χρόνο με τον γιο της και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.
Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε απλά και γλυκά: «Δημιουργώντας καλοκαιρινές αναμνήσεις», επιβεβαιώνοντας πως αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στα πιο σημαντικά, την οικογένεια και τη ξεκούραση.
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ο 2,5 ετών γιος τους πλένει το αυτοκίνητο
«Λύγισε» στη συναυλία της η Ελένη Φουρέιρα - Το gossip-tv στο Κατράκειο
Φουρέιρα: Οικογενειακώς στη θάλασσα- Φωτογραφίζει τον Μποτία να παίζει με τον γιο τους στην παραλία