Ανδρέας Μπονάτσος: Η ζωή στη Φολέγανδρο, με τι ασχολείται & πώς είναι σήμερα! «Βρήκα ένα καταφύγιο»
Showbiz

Ανδρέας Μπονάτσος: Η ζωή στη Φολέγανδρο, με τι ασχολείται & πώς είναι σήμερα! «Βρήκα ένα καταφύγιο»

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μπονάτσος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα».

Η εκπομπή ταξίδεψε τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στη μαγευτική Φολέγανδρο και μεταξύ άλλων συνάντησε τον γνωστό τραγουδοποιό, που εδώ και 16 χρόνια έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στο νησί.

bonatsos-3.jpg

Ο Ανδρέας Μπονάτσος, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό σε τηλεοπτική κάμερα, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον ώθησε να αφήσει πίσω του την έντονη ζωή της πόλης και να αφοσιωθεί σε έναν πιο απλό και γαλήνιο τρόπο ζωής

«Βρισκόμενος το 2010 στη Φολέγανδρο και πάνω στην κρίση, μου γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω έναν χώρο, μια επιχείρηση, με δικά μου πράγματα, να έχω αντικείμενα απ’ όλο τον κόσμο και αντίκες. Παράλληλα να κάνω συναυλίες στο νησί, άρχισα τις πρώτες μου βραδιές στο κάστρο».

bonatsos-1.jpg

«Εδώ εμπνέομαι, γράφω τραγούδια για την Έλενα Παπαρίζου και για άλλους πολλούς. Πέρα ότι υπάρχει ευθύνη και η αγωνία μιας σεζόν και μιας επιχείρησης, εδώ ξεκουράζομαι... Εδώ βρήκα ένα καταφύγιο, ανθρώπους που τους αγάπησα και με αγάπησαν, έχω υποστηρίξει κι εγώ τον τόπο μου με την μουσική μου παρουσία κι όχι μόνο»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved