Showbiz

Μπόμπα: Οι μαγευτικές στιγμές με τον Σάκη και τις δίδυμες στην Πάρο! Μαγιό, βουτιές και γέλια!

Μαγευτικές στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας απολαμβάνουν αυτό το καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, στην πανέμορφη Πάρο.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που πάντα επιλέγει να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, βρίσκεται ήδη στο κυκλαδίτικο νησί και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα γεμάτα φως, ανεμελιά και παιδικά γέλια.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την… παρκαδόρο στον Τανιμανίδη και το τεράστιο τζιπ του στην Πάρο!


Η Χριστίνα Μπόμπα, πάντα χαμογελαστή και φυσική, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στο νησί. Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, ποζάρει με μαγιό, ή απολαμβάνοντας τις βουτιές στην παραλία πλάι στον Σάκη και στις κόρες τους.

Τα κορίτσια, όλο ενέργεια και χαρά, φαίνεται πως έχουν ξετρελαθεί με τη θάλασσα και το παιχνίδι στην άμμο, γεμίζοντας τις μέρες τους με γέλια και αγκαλιές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, απόλυτα αφοσιωμένος στο ρόλο του πατέρα, συμμετέχει ενεργά σε κάθε στιγμή, είτε πρόκειται για οικογενειακές βόλτες στο νησί είτε για βουτιές στα καταγάλανα νερά.

Δες τις φωτό


Το αγαπημένο τετραμελές πλέον «team» αποδεικνύει πως το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο όταν μοιράζεται με τους ανθρώπους που αγαπάς, και οι στιγμές αυτές θα μείνουν αξέχαστες – όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για όσους τους παρακολουθούν και εμπνέονται από την απλότητα και τη ζεστασιά της οικογενειακής τους ζωής.

Χριστίνα Μπόμπα: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Πάρο & ο ξέφρενος χορός της... Pretty Woman

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Πρώτη μέρα διακοπών με τις δίδυμες κόρες τους στην Πάρο!

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη γιόρτασαν τα γενέθλιά τους–Οι διώροφες τούρτες & τα πολύχρωμα φορέματα

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved