Καινιούργιου-Κουτσουμπής: Μέρες και νύχτες στην Πάρο - Η νέα τρυφερή φωτό τους
Μια καλοκαιρινή ιστορία γεμάτη έρωτα και χαμόγελα γράφεται στην καρδιά του Αιγαίου, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Το ζευγάρι, που δείχνει να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της σχέσης του, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσιάστρια αφού ο Πάνος Κουτσουμπής δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί στον κλάδο της εστίασης.
Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό throwback στην αγκαλιά της μαμάς της – Η σπάνια φωτό!
Μετά τη σύντομη απόδραση τους στα Χανιά, όπου μάλιστα έλαβαν την ευχή από αγαπημένο ιερέα, οι δυο τους εγκαταστάθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί. Η Πάρος φαίνεται πως είναι ο ιδανικός τόπος για να συνδυάσουν χαλάρωση και δουλειά, καθώς περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε γραφικά σημεία του νησιού, ενώ κάνουν και εξορμήσεις σε κοντινά νησιά.
Χθες το βράδυ (26/7), το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο. Η Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στην οποία ποζάρει χαρούμενη στην αγκαλιά του συντρόφου της. Η ευτυχία της φαίνεται ξεκάθαρα στο βλέμμα της και το κοινό δεν άργησε να σχολιάσει τη... «λάμψη της αγάπης».
Φίλοι και γνωστοί που τους βλέπουν στην Πάρο μιλούν για ένα ζευγάρι απόλυτα ταιριαστό, που απολαμβάνει τη συντροφικότητα χωρίς υπερβολές και εντυπωσιασμούς. Η Κατερίνα, έχοντας ολοκληρώσει μια απαιτητική σεζόν και φροντίζοντας ήδη για τις αλλαγές της επόμενης, δείχνει να αφιερώνει αυτό το καλοκαίρι στη σχέση της. Από την άλλη, ο Παναγιώτης στέκεται σταθερά στο πλευρό της, προσφέροντάς της στήριξη και ηρεμία.
Όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιό τους δεν θα μείνει μόνο στις διακοπές. Οι φήμες για έναν επικείμενο γάμο στο Παρίσι όλο και φουντώνουν, καθώς ο αρραβώνας τους στη γαλλική πρωτεύουσα και οι πρόσφατες ευχές από τον πατέρα Δημήτριο φαίνεται να οδηγούν το ζευγάρι στο επόμενο, πιο επίσημο βήμα της κοινής του ζωής.