Οι «απόκοσμες» φωτογραφίες της Εβελίνας Παπούλια – «Όταν γινόμαστε ένα με την φύση!»
Η Εβελίνα Παπούλια αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.
Σε μια σειρά από φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, η ηθοποιός ποζάρει μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, με φόντο δέντρα και ποτάμι, φορώντας μόνο το μπικίνι της.
Δίκη Φιλιππίδη: Κατέρρευσε η Εβελίνα Παπούλια - «Τρέμω να το πω, είμαι συγκινημένη»
Με φανερή άνεση μπροστά στον φακό και ένα κορμί που εντυπωσιάζει, η Εβελίνα μοιάζει "λιώνει" μέσα στο φυσικό περιβάλλον. . Η φράση που συνοδεύει τις εικόνες, «Όταν γινόμαστε ένα με τη φύση», δεν είναι τυχαία αφού δείχνει να εκφράζει την ελευθερία της.

Η φυσική ομορφιά της, χωρίς φίλτρα και επιτηδευμένες πόζες, αποτελεί ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και αρμονίας με το σώμα και το περιβάλλον.
Όσο για τα μυστικά της λαμπερής επιδερμίδας της, η ίδια έχει πει πως:
«Κάνω τα μποτέ μου, επίσης κάνω κάθε ημέρα 1,5 ώρα κολύμβηση. Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω! Με το μπότοξ φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το μπότοξ το κάνω όσο όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση»
Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η σχέση με την Λιάντου, ο πατέρας του & η αναφορά στην Εβελίνα Παπούλια!
Η Εβελίνα Παπούλια κουρεύτηκε μόνη της - Η ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της