Αθηναγόρας Κωστάκος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα o Top Chef
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο νικητής του Top Chef δεν είναι μόνο ένας πετυχημένος μάγειρας αλλά και ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.
O σεφ ξεκίνησε από την οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα, στα Βλάχικα της Βάρη, που φημίζονται για τα εκλεκτά κρέατα και έχοντας δημιουργήσει εστιατόρια ανά τον κόσμο, πριν πέντε χρόνια ως Culinary Director του εστιατορίου Noema, στη Μύκονο, έβαλε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της γεύσης.
Χρήστος Μοίρας: O chef έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου!

Το Nōema στεγάζεται σε έναν πρώην υπαίθριο κινηματογράφο, που μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο εστιατόριο που όλοι μιλούν για αυτό ντόπιοι, παραθεριστές αλλά και τουρίστες.
Αποκλειστικό: Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Master chef Λευτέρη, η Αντίπαρος & ο Τομ Χανκς

Μια νέα κυκλαδίτικη κουζίνα με γηγενή υλικά, εμπνευσμένη από τους μαγειρικούς τρόπους των ντόπιων. Ο σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος επιμελείται το μενού και διευθύνει την κουζίνα του, εξηγεί πως ταξίδεψαν σε όλες τις Κυκλάδες για να εντοπίσουν τα καλύτερα τοπικά προϊόντα. Τυριά και αρνιά από τη Νάξο, βιολογικά λαχανικά από την Τήνο, θαλασσινά από ψαράδες στην Πάρο. Ό,τι μπορούν το προμηθεύονται και από τη Μύκονο, από τυριά μέχρι φύλλα κάπαρης και κρίταμο.
Διαβάστε επίσης:
Άντα Λιβιτσάνου: Η «Λόλα» μεγάλωσε, έγινε pastry chef, παντρεύτηκε και απολαμβάνει με γλύκα τη ζωή!
MasterChef 2025: Η τελευταία δοκιμασία & η απαίτηση του guest chef να δοκιμάσει ενώ μαγείρευαν!
MasterChef 2025: Ο Νέστορας Νέστορας ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!