Η πισίνα του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο είναι όνειρο – Η θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα!
Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει το καλοκαίρι του στην Τήνο, εκεί όπου έχει δημιουργήσει το δικό του ησυχαστήριο με θέα που κόβει την ανάσα.
Το εντυπωσιακό του εξοχικό, λίγο έξω από τη χώρα του νησιού, αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό καταφύγιο για τον παρουσιαστή.
Η Μαρία Αντωνά εξομολογείται για τον Λιάγκα:«Ένιωσα από την αρχή κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον Γιώργο»

Instagram / gliagas
Αν και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στις αναρτήσεις του, αυτή τη φορά δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να μοιραστεί ένα μοναδικό στιγμιότυπο: τρεις κατσίκες έκαναν... ντου στην πισίνα του για να δροσιστούν!
Ο ίδιος ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram γράφοντας με χιούμορ «Καλώς τα, τα κορίτσια».
Και μπορεί οι κατσίκες να έκλεψαν την παράσταση, όμως στην Τήνο βρίσκεται και η αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι περνά ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα, μετά το τέλος της σεζόν.
Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:
