Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν είχα δει το πρώτο κύκλο. Και δεν μπήκα και στον πειρασμό να τον δω»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν είχα δει το πρώτο κύκλο. Και δεν μπήκα και στον πειρασμό να τον δω»

Το ταξίδι τους στα νησιά του Αιγαίου είναι «Χωρίς πυξίδα» και πολύ συναρπαστικό. Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Γιάννης Φραγκίσκος φιλοδοξούν να μας παρασύρουν μαζί τους στο ταξιδιωτικό οδοιπορικό τους που θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1.

Τα όσα έζησαν η Πηνελόπη Πλάκα και ο Γιάννης Φραγκίσκος τα μοιράζονται μαζί μας κάθε Σάββατο και Κυριακή (09:00) μέσα από την ΕΡΤ1!

Πηνελόπη Πλάκα για την εκπομπή της στην ΕΡΤ: «Με ξένισε, όταν έγινε η πρόταση…»

pinelopi plaka

Instagram / pinelopiplaka

Φαντάζομαι ότι βλέπατε τον πρώτο κύκλο. Ποσό διαφορετικό είναι να είστε εσείς τώρα μέρος της εκπομπής:

«Κι όμως, φαντάζεστε λάθος. Δεν είχα δει το πρώτο κύκλο. Και δεν μπήκα και στον πειρασμό να τον δω όταν μου έγινε η πρόταση για την δεύτερη σεζόν. Με ενημέρωσαν άλλωστε πως η βάση της εκπομπής θα είναι η ίδια, τα ταξίδια στα νησιά μας δηλαδή, αλλά όλα τα υπόλοιπα θα τα προσεγγίσουν κάπως διαφορετικά. Επίσης ήθελα να αφεθώ, να ταξιδέψω, να γελάσω, να γνωρίσω χωρίς κάποιον περιορισμό. Ήταν η πρώτη φορά που θα ήμουν σ’ ένα Τηλεοπτικό πρότζεκτ ο εαυτός μου κι όχι κάποιος ρόλος. Οπότε, νιώθοντας αρχικά ασφάλεια με τον Γιάννη, που είναι πολύ καλός μου φίλος, ήθελα όλα να κυλήσουν αβίαστα».

pinelopi plaka

Instagram / pinelopiplaka

Εκτός από τις ομορφιές του τόπου τους, αναφέρθηκαν και στα προβλήματα της καθημερινότητας τους:

«Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να παρουσιάσουμε την όμορφη πλευρά κάθε νησιού. Θέλαμε να είναι ένα προϊόν χαράς, κεφιού, γνώσης, πολιτισμού. Δεν εστιάσαμε στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, όμως εμείς προσωπικά μιλούσαμε για τα πάντα με τους ντόπιους, Οπότε ναι, μιλήσαμε και για αυτό».

Χωρίς πυξίδα: Η Πηνελόπη Πλάκα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ με τον Γιάννη Φραγκίσκο

-Εσείς είστε λάτρης των ταξιδιών;

«Μακάρι να ταξίδευα όλο το χρόνο, κάθε χρόνο. Τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντες, είναι ελευθερία, είναι ευτυχία»

plaka-(1).jpg

Πως είναι να ταξιδεύετε «χωρίς πυξίδα»;

«Τα ταξίδια είναι η μεγάλη μου αγάπη. Η βαλίτσα δεν κατεβαίνει ποτέ στην αποθήκη, είναι πάντα... σε αναμονή! Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου _ εποχή. Λατρεύω τα νησιά 3 μας. Και λατρεύω να ταξιδεύω στη ζωή όπως και στην εκπομπή μας, χωρίς πυξίδα», είπε η Πηνελόπη Πλάκα στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Πηνελόπη Πλάκα: Το δύσκολο καλοκαίρι, τα σημάδια στο κορμί της & το μάθημα ζωής!

Πηνελόπη Πλάκα: Το υπνοδωμάτιό της είναι η απόλυτη έμπνευση – Minimal, λευκό και γεμάτο ηρεμία

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Πίστεψα ότι σας χαιρετάω!»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved