Τι ευχήθηκαν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη οι γονείς του;
Showbiz

Τι ευχήθηκαν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη οι γονείς του;

Δεκάδες πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, τον πολιτικό, αλλά και τον επιχειρηματικό χώρο έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα του έργου "Αμαντέους" που έγινε χτες το βράδυ.

Το έργο σχετίζεται με την ζωή και το έργο του κορυφαίου συνθέτη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ τον άσπονδο φίλο του Αντόνιο Σαλιέρι, που ζήλευε θανάσιμα το ταλέντο του Μότσαρτ, υποδύεται ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στον ρόλο της Κονστάνζ Βέμπερ, η Δανάη Σκιάδη.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά του ήταν να καταφέρω να ξεπεράσω τα δικά μου προσωπικά άγχη και δικές μου ανασφάλειες και να γίνω… εγώ», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος εκτός από πλήθος καλών του φίλων και αγαπημένων συνεργατών, είχε κοντά του στην πρεμιέρα του και τους γονείς του, που του ευχήθηκαν να έχει πάντα επιτυχίες. «Να πηγαίνει καλά και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί (με την καλή έννοια) την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή για να εξασφαλίσει το μέλλον του», δήλωσε ο πατέρας του Μανώλης Παπακαλιάτης. Περήφανη για τον γιο της δήλωσε η Βίλλυ Μαλάμη. Κατά τα άλλα, ο Χριστόφορος απάντησε και στο ερώτημα εάν πολλές φορές και ο ίδιος γίνεται παιδί, όπως ακριβώς γινόταν και ο Μότσαρτ: «Φυσικά και γίνομαι παιδί. Παιδί με κάνει ό, τι μπορεί να κάνει τον καθένα μας». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved