Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το εντυπωσιακό beach look στη Μύκονο & η συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, έναν προορισμό που δεν αποχωρίζεται εύκολα.
Αυτή τη φορά έχει στο πλευρό της την μητέρα της, Έφη, την οποία ξεναγεί στα πιο γνωστά σημεία του νησιού. Ο φακός του Mykonos Live TV τις απαθανάτισε στο πολυσύχναστο Nammos στην Ψαρρού, σε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Χαμός με την Παναγιώταρου να ερμηνεύει τραγούδι της Θεοδωρίδου-Έχω πάει για αντικατάσταση αυτιών
Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο μαγιό που είχε ροζ λεπτομέρειες, συνδυασμένο με κόκκινο κιμονό, λευκά γυαλιά και ψάθινο καπέλο, η Αλεξάνδρα έκλεψε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους. Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και influencer παραμένει πιστή στο εκρηκτικό στιλ της, με το οποίο συχνά γίνεται επίκεντρο της προσοχής.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, συνομίλησε και με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία βρισκόταν σε ξαπλώστρα κοντά τους.
Δείτε το βίντεο παρακάτω:
Διαβάστε επίσης:
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στη Μύκονο με την εντυπωσιακή μητέρα της
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αλέξανδρος Λυκούδης: Απίθανα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Ιόνιο