Showbiz

Φωτιά Πρέβεζα: Συγκλονίζει η Παλιοσπύρου- Παντού αποκαΐδια, ο ουρανός έχει καλυφθεί από καπνούς...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο Βράχο Πρέβεζας για διακοπές και παρόλο που δεν επλήγη άμεσα από τις φωτιές, η εικόνα είναι συγκλονιστική.

Η Ιωάννα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται αποκαΐδια να επιπλέουν στη θάλασσα, στην οποία κολυμπούσε χθες.

Και συνόδευσε το βίντεό της με το εξής σχόλιο: «Βέβαια στην επιφάνεια της θάλασσας έχει παντού αποκαΐδια. Ο ουρανός έχει καλυφθεί από αποπνικτικούς καπνούς της φωτιάς που καίει από χθες. Σήμερα οι άνεμοι έπεσαν, ελπίζω να τη σβήσουν επιτέλους. Είναι τόσο λυπηρό».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής τα μέτωπα της φωτιάς από το πρωί της Τετάρτης είναι δύο, ενώ και τα δύο κατευθύνονται στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης: «Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με 8 μποφόρ. Το πρώτο μέτωπο κατευθύνεται προς τους οικισμούς Ριζοβούνι και Ρωμιά, ενώ το δεύτερο προς Δρυόφυτο και Παντάνασσα. Και τα δύο μέτωπα έχουν κατεύθυνση προς τη Φιλιππιάδα ενώ για την αεροπυρόσβεση διατέθηκαν πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Η στιγμή που οι κάτοικοι παλεύουν με λεκάνες να σβήσουν τη φωτιά κοντά στα σπίτια τους

Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσέγκου: Η εικόνα από το χωριό που γεννήθηκα στην Πρέβεζα και έφθασε η φωτιά

Φωτιά στη Φιλιππιάδα Κατέρρευσε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Καλοκαίρι Παρέα: «Κάνουμε τον σταυρό μας»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved