«Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα»: Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από το Δρομοκαΐτειο
Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από τις 14 Αυγούστου με εισαγγελική εντολή και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, Δευτέρα 18 Αυγούστου. Οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, στέλνοντας μηνύματα στήριξης.
Το Star και η δημοσιογράφος, Άννα Σταματιάδου εξασφάλισαν το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγες ώρες πριν το εξιτήριό του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη
«Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαΐτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ και ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο, είτε για τον εαυτό μου, είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή τη δοκιμασία.
«Μαζί σου… Θα περάσει κι αυτό»: H ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, επιχειρηματίες του Fever για την αμέριστη συμπαράσταση, για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε, αυτή την δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας».
Διαβάστε επίσης:
Η στήριξη της Χρονοπούλου: «Όλα είναι ο Γιώργος, τρελός όμως δεν είναι!»
Για τέταρτο 24ωρο στο Δρομοκαΐτειο - «Θα βγει από το κολαστήριο» λέει ο δικηγόρος του
Ντενίση για Μαζωνάκη: «Θέλω μόνο να πω πόσο αγαπώ τον Γιώργο. Τώρα μόνο αγάπη τού χρειάζεται»