Showbiz

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είναι κατάπτυστο! Από αυτό που κάνω ζουν πολλοί άνθρωποι...»

Με ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του απέναντι σε όσους ανεβάζουν ολόκληρες παραστάσεις καλλιτεχνών στα social media.

Ο δημοφιλής stand-up comedian ξεκαθάρισε πως, αν και τον χαροποιεί να κυκλοφορούν μερικά αποσπάσματα από τις παραστάσεις του στο διαδίκτυο, το να ανεβαίνει μια ολόκληρη δουλειά είναι «κατάπτυστο και απαράδεκτο». Όπως τόνισε, δεν ζημιώνεται μόνο ο ίδιος, αλλά και όλοι οι συνεργάτες που συμβάλλουν στην παραγωγή.

Τότε VS Τώρα: Έλενα Χαραλαμπούδη και Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχονται στον ΣΚΑΪ

«Καταλαβαίνω και είναι χαρά μου κάποιος να ανεβάζει κάποια δευτερόλεπτα απ’ το live. Ειδικά σε μεγάλα θέατρα. Το να ανεβάζεις όμως όλη την παράσταση στο Tik Tok λάιβ και να τη βλέπουν δωρεάν χιλιάδες άνθρωποι είναι κατάπτυστο και απαράδεκτο. Από αυτό που κάνω ζουν πολλοί άνθρωποι και δεν το σέβεσαι».

H ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΚΑΪ με το δικό του «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Έρχεται με εκπομπή stand up comedy στον ΣΚΑΙ

Ο «Εξωγήινος» του Τσουβέλα απογείωσε το Θέατρο Βράχων - Celebrities αλλά και χιλιάδες θεατές

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved