Kostis Sohorits
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και ο λόγος που χειρουργήθηκε

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, καθώς υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους και τους θαυμαστές του, όμως, σήμερα 5/9, πόσταρε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και εξήγησε τι ακριβώς του συνέβη, ενώ ανανέωσε και το ραντεβού του με το κοινό του.

«Κλείνω κι έρχομαι! Ευχαριστώ από καρδιάς για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας ανησυχείτε πως συμβαίνει κάτι σοβαρό και θέλω να σας καθησυχάσω.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Πορτοκάλογλου - H επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Πρόκειται για μια απλή επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης που με ταλαιπωρούσε με πόνους για μέρες και έπρεπε να βγει άμεσα. Δυο μέρες μετά την επέμβαση αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα και οι γιατροί με διαβεβαιώνουν πως μετά από 10 ημέρες ανάρρωσης θα είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω να τα πούμε από κοντά στο Βεάκειο μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα στις 14/9 και 15/9. Κλείνω κι έρχομαι, έρχομαι, φτάνω!!!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Πορτοκάλογλου - Κότσιρας μαζί στη σκηνή σε μια περιοδεία που θα μείνει αξέχαστη

«Είχα εκπαιδευτεί–ασυνείδητα βέβαια–να γίνω αόρατος για να...»

«Στο Μέγαρο με τον παίδαρο», γράφει ο Πορτοκάλογλου για τον γιο του Λευτέρη

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved