Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την 33η επέτειο γάμου της - Το δείπνο για δύο & η τούρτα
Showbiz

Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την 33η επέτειο γάμου της - Το δείπνο για δύο & η τούρτα

Η χθεσινή μέρα (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου) ήταν γεμάτη συναίσθημα για τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, καθώς συμπλήρωσαν 33 χρόνια έγγαμου βίου.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή επέτειο, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, μετά τις διακοπές της

Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: μία στην οποία ποζάρει ευτυχισμένη αγκαλιά με τον σύζυγό της, και μία ακόμη με το γλυκό της ημέρας. Τη συγκινητική αυτή ανάρτηση συνόδευσε με τα εξής τρυφερά λόγια: «Τριαντατρία συναρπαστικά χρόνια… and counting!! You to the moon and back», αποτυπώνοντας την αφοσίωση και την αγάπη της.

Το ζευγάρι, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 14 Σεπτεμβρίου 1992, έχει αποκτήσει δύο παιδιά – τον Βασίλη και την Άννα – και από τότε παραμένει ενωμένο τόσο στη ζωή όσο και στις προκλήσεις που έφερε ο χρόνος.

Σε παλαιότερη εξομολόγησή της, η Μάρα Ζαχαρέα είχε περιγράψει πώς πρωτοείδε τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, σε μια στιγμή που φαινομενικά δεν προμήνυε τίποτα:
«Εγώ είχα γυρίσει από την Αγγλία και ήξερα λίγους δημοσιογράφους. Δεν είχα προλάβει να γνωρίσω πολλούς. Η Ελένη (σ.σ Καλογεροπούλου) ήξερε πιο πολύ κόσμο. Και η Ελένη μεγαλύτερή μου. Ήμασταν στο σπίτι της Ελένης στην οδό Ομήρου, στο διαμέρισμα που είχε τότε. Η Ελένη είχε μια ερωτική απογοήτευση τότε μ’ έναν συνάδελφο, δε θα πούμε το όνομά του, κι αφού συζητάμε το θέμα, έχουμε την τηλεόραση ανοιχτή. Ήταν οι πρώτες μέρες του Mega. Εγώ τότε δε δούλευα στο Mega, αλλά ο Θόδωρος δούλευε στο Mega.»

Και συνέχισε:
«Ξεκινάει το δελτίο του Mega και βγαίνει ο Θόδωρος Ρουσόπουλος από το Προεδρικό Μέγαρο, που εγώ τότε δεν ήξερα ποιος είναι αυτός. Κι έχω την Ελένη που στεναχωριόταν για το θέμα της και ξαφνικά τη σκουντάω. Κάποια στιγμή μου λέει “τι θες;”. Της λέω “Eλένη, τον ξέρεις αυτόν;”. Και μου λέει: “αυτός είναι ο φίλος μου ο Θόδωρος”. Και της λέω: “Ελένη, εγώ θα παντρευτώ αυτόν”».

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση της δημοσιογράφου:

https://www.instagram.com/p/DOjjLAsjaP8/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για την Αλεξάνδρα Νίκα: «Έχει διαβάσει την ψυχή μου»