Μαζωνάκης: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις – «Μου είχε πει πως αν πάθει κάτι, δε θα το αντέξει»
Showbiz

Μαζωνάκης: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις – «Μου είχε πει πως αν πάθει κάτι, δε θα το αντέξει»

Η απώλεια της αγαπημένης σκυλίτσας του Γιώργου Μαζωνάκη, της Αρίθα, έχει συγκινήσει τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Η κάμερα του «Πρωινό Σαββατοκύριακο» συνάντησε τον κτηνίατρο που τη φρόντιζε από κουτάβι και μίλησε για τη σχέση του καλλιτέχνη με το πιστό του τετράποδο.

Μαζωνάκης–«Αν πάρει μαχαίρι και μας σκοτώσει»-Σοκάρουν όσα κατέθεσε η οικογένεια στην Αστυνομία

mazonakis.jpg

«Την Αρίθα την είχα από κουτάβι. Περάσανε πολλά χρόνια, τη φροντίζαμε. Ο κύριος Μαζωνάκης ήταν πάντα πολύ τυπικός στη φροντίδα της και δυστυχώς το ζώο πρόσφατα κατέληξε», είπε αρχικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον Μάιο του 2025 η σκυλίτσα διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1:

«Στα τέλη Μαΐου με κάλεσε ο κύριος Μαζωνάκης γιατί ήταν αδιάθετη η Αρίθα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και διαπιστώσαμε ότι είχε ζαχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και έπρεπε να ακολουθήσει μια αγωγή. Όταν το ανακοίνωσα στον Γιώργο Μαζωνάκη, μου είπε πολύ ανθρώπινα “αν πάθει κάτι η Αρίθα, δε θα μπορέσω να το διαχειριστώ”».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως το ζώο ζούσε πάντα σε εξαιρετικές συνθήκες:

«Ποτέ δεν είχα δει σημάδια κακοποίησης πάνω της. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Μαζωνάκης δε θα επέτρεπε ποτέ να πειράξουν ούτε μια τρίχα από την Αρίθα».

Διαβάστε επίσης:

Μαζωνάκης: Η showbiz στηρίζει τον τραγουδιστή- «Φοβάμαι για τον Γιώργο - Τα έχει 400, αλλά...»

Πανταζής: Το παράπονο της κόρης του, Κόνι, η σχέση με τον πρώην γαμπρό του, Καπότση & ο Μαζωνάκης

Πάνια για Μαζωνάκη:Βρίσκω φρικτό, τραγικό και θλιβερό, αν ήμουν ο Γιώργος, θα...

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved