Showbiz

Άννα Βίσση: «Δεν γέμιζα πάντα στάδια» – Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες και τις sold out συναυλίες

Η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό Σαββατοκύριακο», κάνοντας έναν απολογισμό της σπουδαίας καριέρας της αλλά και αποκαλύπτοντας πώς βλέπει το μέλλον.

Η «απόλυτη» παραδέχτηκε ότι η πορεία της δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα:

Άννα Βίσση: Το after party για τις δύο μεγαλειώδεις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο

2495750

«Όταν κάνεις μία πορεία 50 και χρόνων, κι έχεις περάσει από πάνω, από κάτω κι από όλα. Παίρνεις μία δικαίωση, γιατί έχω περάσει κι από δύσκολα, δεν γέμισα πάντα αυτά τα στάδια. Τώρα ήρθε η στιγμή λοιπόν που γέμισαν δύο φορές φέτος και μία από πέρυσι. Αυτό είναι δικαίωση».

Με συγκίνηση πρόσθεσε:

«Το σπουδαίο είναι ότι τα τραγούδια μου και η αγάπη του κόσμου έζησαν στον χρόνο, διαφορετικές γενιές και ηλικίες, αυτό είναι για μένα δικαίωση».

Όσο για το αν σκέφτεται μια επόμενη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, η Άννα Βίσση απάντησε με ειλικρίνεια:

«Είναι ψυχρό λίγο το ΟΑΚΑ, αγαπάω το Καλλιμάρμαρο. Αλλά θα το σκεφτώ. Μη με βάζεις να λέω τέτοια για του χρόνου, θα δούμε».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Βίσση αφιέρωσε τραγούδι στην Εθνική για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου- «Είμαι στα πάνω μου»

Άννα Βίσση: Και στη 2η συναυλία ο Καρβέλας, με τη σύντροφό του Έλενα - Οι επώνυμοι που την απόλαυσαν

Άννα Βίσση-Καλλιμάρμαρο: Όλες οι μεγάλες στιγμές της 2ης sold out συναυλίας της!

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved