Showbiz

Άγιος Παΐσιος - Προκόπης Αγαθοκλέους: Η αλλαγή στην εμφάνισή του - «Επιλέχθηκα γιατί...»

Για τον λόγο που επιλέχθηκε να ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο, μίλησε ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησε για την πίστη του και την πρόταση να ενσαρκώσει τον ρόλο του «Αγίου Παϊσίου», ο Προκόπης Αγαθοκλέους εμφανίστηκε με αλλαγμένη εμφάνιση, έχοντας πλέον μόνο μουστάκι.

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Ο κόσμος κατάλαβε ότι είχε ένα πνευματικό αποκούμπι»

«Ήταν μία επιλογή του σεναριογράφου μαζί με τον σκηνοθέτη. Μου είπε να πάω στον γραφείο του για έναν ρόλο που θα μου ταίριαζε. Ήθελε να δει πόση ασφάλεια ή ανασφάλεια θα νιώσω με αυτό. Για να με διαλέξει τον κίνησε η πίστη του αυτή για να με πάρει τηλέφωνο και να μου προτείνει τον ρόλο. Είχα συνταραχθεί. Μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις», ανέφερε ο ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Δεν είδε σε εμένα έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο και θα το βγάλω εις πέρας, αλλά ίσως είδε την ικανότητά μου, την αγάπη μου, το πάθος μου και την πίστη μου για αυτό που κάνω»

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Ένιωθα κανονικά την παρουσία του Αγίου Παϊσίου παντού, σε όλες τις σκηνές»

Προκόπης Αγαθοκλέους: Συνάντηση κορυφής με τον μικρό Γιωργάκη από τη σειρά Άγιος Παΐσιος

Προκόπης Αγαθοκλέους - Άγιος Παΐσιος: «Φώναζα τον Γέροντα επίμονα και...»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved