Showbiz

Χείμαρρος ο Τεργιάκης κατά του Δήμα – «Η ιστορία δεν ξεπουλιέται, τα ιδεώδη, τα ήθη και τα έθιμα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Πύρρου Δήμα να διαθέσει μέσω τηλεοπτικής εκπομπής και συγκεκριμένα του Cash or Trash τη δάδα που είχε κρατήσει ως τελευταίος λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο, λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012.

Και μπορεί ο ίδιος να δήλωσε πως τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό, συγκεκριμένα για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, όμως η πράξη αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Δήμας: Το αντικείμενο που έδωσε στο Cash or Trash για 10.200 ευρώ φώτισε κάποτε όλη την ανθρωπότητα

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και ο Τάσος Τεργιάκης κατά του Πύρρου Δήμα τονίζοντας πως οι Ολυμπιακές δάδες δεν είναι εμπορικά προϊόντα για να πωλούνται στην τηλεόραση.

ΕΟΕ: Αντιδράσεις για την απόφαση του Πύρρου Δήμα να διαθέσει σε δημοπρασία την Ολυμπιακή δάδα

«Οι Ολυμπιακές δάδες δεν πρέπει να πωλούνται στην TV, δεν είναι εμπορικό προϊόν. Η ιστορία δεν ξεπουλιέται, τα ιδεώδη, τα ήθη και τα έθιμα, μας οδηγούν έθνος. Ας αφήσουμε και κάτι όρθιο σε αυτή τη χώρα», σημείωσε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η διεθνούς φήμης Karin Nagano που παντρεύτηκε ο γιος του Πύρρου Δήμα;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η οικογενειακή φωτό & οι δημόσιες ευχές στον γιο του Πύρρου Δήμα για τον γάμο του

Πύρρος Δήμας: Παντρεύτηκε ο γιος του, Βίκτωρας στο Λιτόχωρο Πιερίας-Εικόνες & βίντεο από την τελετή

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved