7092250
Showbiz

Μαζωνάκης: Η ατάκα του σε διαγωνιζόμενο στο Voice - «Κι εγώ πήγα σε νοσοκομείο και έγινα βούκινο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει τα γυρίσματα για το Voice και το Πρωινό αποκάλυψε την πρώτη αναφορά του τραγουδιστή στη νοσηλεία του. 

Σύμφωνα με το Πρωινό, κατά τη διάρκεια που ένας διαγωνιζόμενος είχε τελειώσει το performance του, ο Γιώργος Μαζωνάκης του είπε χαρακτηριστικά: «Κι εγώ πέρασα από νοσοκομείο κι έγινα βούκινο».

Αυτή η ατάκα του Γιώργου Μαζωνάκη δεν είχε διάθεση προσβλητική ή να ρίξει την ψυχολογία του διαγωνιζόμενου, ήταν περισσότερο αυτοσαρκασμός, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Πρωινού.

Ο τραγουδιστής φαίνεται καλά, το παλεύει και χθες, 22 Σεπτεμβρίου ήταν ευδιάθετος στα γυρίσματα του Voice.

Μάλιστα σηκώθηκε τρεις με τέσσερις φορές και τραγούδησε με τους διαγωνιζόμενους, ενώ ερμήνευσε και το τραγούδι "Υπάρχω" με τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε όσα αποκάλυψε το Πρωινό για τον Γιώργο Μαζωνάκη και το Voice.

Διαβάστε επίσης:

Μαζωνάκης - Η απώλεια που τον συγκλόνισε: «O Γιώργος είναι στα τάρταρα… τις τελευταίες ώρες»

Μαζωνάκης: Κατέρρευσε η αδερφή του Μαρία - «Αγαπάμε τον Γιώργο όσο δεν πάει»

Ρέμος για Μαζωνάκη: «Έχει περάσει με το ενάμιση πόδι στα σκοτάδια – Πρέπει να βγει γρήγορα»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved