Συγκινεί η Δανάη Μιχαλάκη: «Η κόρη μου άλλαξε όλη μου τη ζωή – Νιώθω ερωτευμένη μαζί της»
Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Δανάη Μιχαλάκη στη συνέντευξή της στη Real Life, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια στη Σύρο, αλλά και για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή της η κόρη της, Έλλη – Φιλαρέτη.
«Η Σύρος είναι ο τόπος μου και πάντα θα είναι. Ήταν ένα υπέροχο περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί. Ένιωθα ασφάλεια, ελευθερία, ήμουν κοντά στη θάλασσα. Η μητέρα μου δίδασκε μπαλέτο, ο πατέρας μου ήταν ηθοποιός. Αυτό με έκανε από μικρή να βλέπω την τέχνη σαν κομμάτι της ζωής», είπε η ηθοποιός.
Αποκαλυπτική η Δανάη Μιχαλάκη:Ο Γιώργος ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή που δεν ήξερα πως θα συνεχίσω
.jpg?t=Xk_HcGKyOPQxtKAzwtU3mg)
Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αποκάλυψε: «Νομίζω από πολύ μικρή. Στο σχολείο, σε θεατρικές παραστάσεις, ένιωθα αυτή τη μαγεία. Ακόμη κι αν δεν είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με γοήτευε η διαδικασία».

Μιλώντας για τη μητρότητα, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της: «Είναι ό,τι πιο όμορφο και πιο δύσκολο έχω ζήσει. Η κόρη μου, η Έλλη, ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή. Ξαφνικά, οι προτεραιότητες μετατοπίστηκαν. Έχω γίνει πιο τρυφερή, πιο υπομονετική. Νιώθω ερωτευμένη μαζί της, είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω ζήσει».

Διαβάστε επίσης:
Grand Hotel: Οι 8 νέοι ήρωες και τα μυστικά τους!
Μιχαλάκη: Έτσι πέρασε την τελευταία μέρα του Αυγούστου - Η βόλτα με την κόρη της στην παιδική χαρά!
Grand Hotel-Δανάη Μιχαλάκη: Το who is who της Φρίντας Ζάππα και οι πρώτες εικόνες