Instagram / konstantinaspyropoulou

Showbiz

Σπυροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Βλάσση - Μαμά & γιος πόζαραν με τα μπουρνούζια τους!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μια ακόμα τρυφερή στιγμή από την καθημερινότητά της με τους followers της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της, Βλάσση, από το κολυμβητήριο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι αποχαιρετά τον Σεπτέμβριο - Αγκαλιά με το αγόρι της δίπλα στη θάλασσα!

Στο στιγμιότυπο, οι δυο τους φορούν τα μπουρνούζια τους και χαμογελούν στην κάμερα λίγο πριν μπουν στην πισίνα. Η εικόνα ξετρέλανε τους fans της, που γέμισαν την ανάρτηση με καρδιές και τρυφερά σχόλια.

Η Σπυροπούλου έχει αναφέρει ξανά ότι ο Βλάσσης λάτρευε το κολύμπι από μωρό, ενώ ο μικρός του αδελφός, Βασίλης, χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο για να το συνηθίσει. Παρά τις δυσκολίες που έχει η μητρότητα, η ίδια χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδιά της, που είναι οι καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved