Οι καλλονές σύζυγος & κόρη του Σακελλαρίου, το look της Μαυρίδου & το «Μητσάκι» σε πρώτη επίσημη
Showbiz

Οι καλλονές σύζυγος & κόρη του Σακελλαρίου, το look της Μαυρίδου & το «Μητσάκι» σε πρώτη επίσημη

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος επωνύμων πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η λαμπερή τελετή έναρξης του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας».

Η βραδιά είχε άρωμα Χόλιγουντ, με την εγχώρια showbiz να δίνει δυναμικό «παρών», επιλέγοντας εμφανίσεις γεμάτες φινέτσα, λάμψη και προσωπικό στυλ.


Ανάμεσα σε όσους ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί, ήταν η εντυπωσιακή σύζυγος και η πανέμορφη κόρη του Άκη Σακελλαρίου, οι οποίες μαγνήτισαν τα φλας με την κομψότητα και τη φυσική τους ομορφιά.

1d8a6356.jpg

Στιλιστικά τολμηρή, η ηθοποιός Έλενα Μαυρίδου εντυπωσίασε με το edgy leather look της, συνδυάζοντας το θεατρικό με το μοντέρνο.

Αίσθηση προκάλεσε και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μυρτώς Αλικάκη μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στο look της. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε ξανθιά – μία μεταμόρφωση που έγινε για τις ανάγκες του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Υπέροχα Πλάσματα».

1d8a6330.jpg

Όλες τους έδωσαν μαθήματα κομψότητας και καλαισθησίας. Από εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι πιο μίνιμαλ chic, όλες έλαμψαν μέσα από τα προσωπικά τους fashion statements.

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved